ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ι. Μ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ "CORPUS CHRISTI"

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έβγαλε ανακοίνωση που αφορά τη παράσταση "Corpus Christi" που παίζεται στο θέατρο "Χυτήριο" και αποτελεί εδώ και καιρό θέμα συζήτησης.

Εξαιτίας της βλάσφημης αυτής παράστασης, που προσβάλλει, όπως πολλοί λένε, τον Χριστό, έχουν δημιουργηθεί έντονα και σοβαρά επεισόδια, συγκρούσεις και διαμμαρτυρίες. 
Πολλοί άνθρωποι της Εκκλησίας αλλά και της πολιτικής, έχουν πάρει θέση για το θέμα, μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.


Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε:


Η παρά την προκληθείσα δικαιολογημένη ταραχή του λαού μας συνέχισις των παραστάσεων του βορβωρώδους και αθλιοτάτου Corpus Christi στο θέατρο «Χυτήριο» και παρά την υποβληθείσα μήνυση μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με υποχρεώνει ως Επίσκοπο της Εκκλησίας και ως πολίτη της δημοκρατικής μας πατρίδος και ως νομικό να καταθέσω έμπονα και με άφατη θλίψη τα κάτωθι:

1. Η τραγική αυτή υπόθεση ανιδρύει για μια εισέτι φορά την άμεση ανάγκη αποδεσμεύσεως της δικαστικής εξουσίας από τα φρικώδη δεσμά της εκτελεστικής εξουσίας διότι αποδεικνύεται ότι η διάκριση των εξουσιών του σοφού Μοντεσκιέ παραμένει μόνο σαν χρήσιμη αρχή στα εγχειρίδια Συνταγματικού δικαίου. Είναι επείγουσα η ανάγκη οι λειτουργοί της ισταμένης και καθημένης δικαιοσύνης να εκλέγονται άμεσα από τον λαό για να μην είναι υποχείρια της οποιασδήποτε οικονομικής ή πολιτικής εξουσίας που με το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο καθορίζει την τύχη τους και την εξέλιξή τους. Καί βέβαια από ένα δημόσιο υπάλληλο μπορούμε να απαιτήσουμε την νομιμότητα άλλά όχι και τον ηρωισμό γιατί αυτό είναι για ολίγιστες και ηρωικές ψυχές.

2. Επεσκέφθην την Ερίτιμο Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον Εντιμότατο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η αίσθησις που απεκόμησα συνηγορεί άμεσα υπέρ της αναγκαιότητος αποδεσμεύσεως της δικαστικής εξουσίας από την εκτελεστική. Τα επιχειρήματα της κ. Προισταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ότι δηλ. διέταξε προκαταρκτική εξέταση επί της μηνύσεώς μου που κατήγγειλα αυτεπάγγελτα διωκόμενο αδίκημα και όχι την αυτόφωρη διαδικασία για να διακριβώσει –λέει- αν είναι βλασφημία το να προσάπτεις στον αιώνιο Θεό το πάθος της ομοφυλοφιλίας και εάν είναι κακόβουλη μια τέτοια βλασφημία όταν η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει δεινώς χαρακτηρίσει αυτό το τερατούργημα και επομένως οι συντελεσταί του έχουν πλήρη δόλο για την απομείωση του θείου προσώπου και εάν γίνεται δημοσία όταν ο χώρος που παρουσιάζεται δεν είναι ιδιωτικός αλλά πας τις έχει πρόσβαση ασχέτως εάν καταβάλει ή όχι εισιτήριο.

Το πόσο έωλα και ανεπέρειστα είναι τα επιχειρήματα της κ. Προισταμένης αποδεικνύεται πασιδήλως και για για πρωτοετή φοιτητή της νομικής από το γεγονός ότι η ιδία δεν θα είχε ασκήσει οπωσδήποτε αυτόφωρη διαδικασία και ποινική δίωξη εάν αντί του λοιδωρουμένου και καθυβριζομένου προσώπου του Θεού ευρίσκετο ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός ή ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Επομένως το να «κλώθουν» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την αυταπόδεικτη μήνυσή μου με σκοπό να οδηγήσουν στην αρχειοθέτηση τι άλλο αποδεικνύει από τα ανωτέρω. Διερωτώμαι δεν υπάρχει ένας Εισαγγελεύς σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα να επιβάλη αδέσμευτα τη νομιμότητα και να μη θέτει την «καριέρα» του πάνω από τα όσια και τα ιερά του Γένους; Να μην στενοχωρούνται οι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών από τις επισημάνσεις μου γιατί και οι κρίνοντες κρίνονται;

3. Ταυτόχρονα οι δυνάμεις καταστολής του δήθεν Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που προστατεύουν τους αδικοπράττοντας βλασφήμους και ρίπτουν χημικά σε συγχρόνους μάρτυρες της πίστεως παρουσιάζουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ευθέως καταστρατηγούντα το Σύνταγμα και τους Νόμους, γεγονός που πρέπει να λάβη σοβαρά υπ’ όψιν του στο μέλλον ο ευσεβής και φιλάγιος λαός της Κέρκυρας.

4. Γιά να τελειώνουμε δε με τους λογής λογής αθλίους διατάκτες και υπεργολάβους της Νέας Εποχής στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο που νομίζουν αφελώς ότι δεν υπάρχει πνευματικός νόμος και ότι μπορούν να βυσσοδομούν κατά της αληθείας και της δικαιοσύνης ανεξέλεγκτα, τους πληροφορούμε ότι διαπράττουν φρικτό λάθος και να που έχω και την απόδειξη. Κήδευσα προ ολίγου χρόνου έναν ηρωικό λειτουργό της ισταμένης δικαιοσύνης τον Λεωνίδα Λαζαράκο μάρτυρα της αληθείας, που ύψωσε το εισαγγελικό του ανάστημα στο σιωνιστικό τέρας το οποίο στο παρελθόν ο τότε αδέσμευτος ΟΗΕ είχε καταδικάσει σαν ακραία μορφή ρατσισμού διαχωρίζοντας μεταξύ αυτού του τέρατος και του Εβραικού λαού που είναι όπως όλοι οι λαοί της γης.

Η άξια και δίκαιη προαγωγή του προσεβλήθη στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη με αποτέλεσμα να υποστή βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο και να καταλήξη στο Αττικό Νοσοκομείο. Δέστε όμως τον λειτουργήσαντα αυθωρεί πνευματικό νόμο. Στο ίδιο νοσοκομείο με την ίδια πάθηση στον ίδιο θεράποντα ιατρό εισήχθη ο υποβαλών την προσφυγή κ. Ρουπακιώτης υποβληθείς σε δύο αλεπάλληλες επεμβάσεις του εγκεφάλου του. Αν αυτό δεν είναι θεία δίκη τότε τι είναι;

Συμπέρασμα: Ο πνευματικός νόμος θα λειτουργήσει για όλους τους βλασφημούντας τον Πανάγιο Θεό ή συμπράττοντας με αυτούς με τον οποιοδήποτε τρόπο.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


ΠΗΓΗ''ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ