ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΠΙΚΑ ΒΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ''ΓΝΩΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗ''!

 
Πρόσφατα η Καθολική Εκκλησία και οι Έλληνες Καθολικοί δέχονται όλως αναιτίως και χωρίς την παραμικρή αφορμή πολυεπίπεδη επίθεση από γνωστό για το κατά της Καθολικής Εκκλησίας υβρεολόγιό του και τις συκοφαντίες Ορθόδοξο Έλληνα Ιεράρχη επίσης δε από παλαιότερα γνωστό πρωτοπρεσβύτερο. Ο τελευταίος μάλιστα αμφισβητεί και το πατριωτικό και εθνικό φρόνημα των Ελλήνων Καθολικών.
Η Καθολική Εκκλησία αντιπαρέρχεται τις ανακρίβειες και τα επανειλημμένα ψεύδη σε επίπεδο δόγματος, εκκλησιολογίας, ιστορίας κλπ. Στα αρχεία της υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία ελληνική και ξενόγλωσση που μαρτυρεί περί της αλήθειας, η οποία ενίοτε σκόπιμα διαστρεβλώνεται.
Όσον αφορά τον πατριωτισμό των Ελλήνων Καθολικών αυτός είναι καταγεγραμμένος σε όλες τις φάσεις της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Υφίστανται ενδεικτικά πλείστες όσες αναφορές για το Έπος της Αλβανίας και την ιταλική και γερμανική κατοχή. Συγκεκριμένοι Καθολικοί Ιεράρχες διακρίθηκαν για τον πατριωτισμό τους, φυλακίσθησαν, εξορίσθησαν κλπ ενώ υπάρχουν ανθελληνικές συμπεριφορές ιεραρχών του κρατούντος θρησκεύματος που υμνούν στην κυριολεξία τους κατακτητές.


ΠΗΓΗ ''ΕΞΑΓΟΡΕΥΣΙΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ