ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ας μην παραπονιούνται μερικοί δια τα δεινά της χώρας μας!

Διαβάζουμε απο το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfaia.gr τα εξής τραγικά υπό τον τίτλο ''Η αντιπροσωπεία της Αποστολικής Διακονίας επέστρεψε από το Βατικανό''! 

Αναφέρει το άρθρο:

«Επέστρεψε η Αντιπροσωπεία της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, από την Ρώμη και συγκεκριμένα από το Βατικανό.
Συγκεκριμένα με απόφαση της παρελθούσης συνοδικής χρονιάς, το Βατικανό επισκέφθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, ο π. Κάλλιστος Ροδόπουλος και ο πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως π. Ειρηναίος Λαφτσής.
Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς τους, επισκέφθηκαν την Αγία Έδρα και συνάντησαν τον Καρδινάλιο Farina και τον Αρχιεπίσκοπο Bruges, πρώην και νυν Βιβλιοθηκάριους της Βατικανής Βιβλιοθήκης, τον Καρδινάλιο Koch και τον Αρχιεπίσκοπο Farell, Πρόεδρο και Γραμματέα του Ποντιφικού Συμβουλίου για την ενότητα των Χριστιανών, καθώς και τον Πρύτανη και πατέρες του Ινστιτούτου Ανατολικών Σπουδών της Ρώμης.
Τα θέματα των συζητήσεων αφορούσαν στην συνέχιση και την διεύρυνση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που βρίσκονται εν εξελίξει μεταξύ της Αγίας Έδρας και της Αποστολικής Διακονίας από 9ετίας καθώς και την σύναψη νέων πολιτιστικών ανταλλαγών.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος μετέφερε στα στελέχη του Βατικανού τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τον οποίο σύντομα θα τον ενημερώσει και γραπτώς για τα αποτελέσματα της επίσκεψης».

Ας μην  παραπονιούνται λοιπόν μερικοί δια τα δεινά της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ