ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σερβία- Νέο Διαθρησκειακό Συνέδριο σε συνεργασία με το Ρωμαιοκαθολικό ίδρυμα για την προώθηση του οικουμενισμού , Pro Oriente.


Φωτό
Διεθνές Διαθρησκειακό Συνέδριο για τα 1700 χρόνια από την επέτειο του διατάγματος των Μεδιολάνων (313-2013) πραγματοποιείται από 3 – 5 Μαΐου 2012 στο Νόβι Σαντ.
Στο Συνέδριο λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών θρησκειών και θρησκευτικών κοινοτήτων, όπως Ορθόδοξοι , Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες, Μουσουλμάνοι, η Διάσκεψη των Ευρωπαίων Ραβίνων, καθώς και επιστήμονες από τη Σερβία και την Ευρώπη.


Το Συνέδριο διοργανώνει η Επιτροπή - για την προετοιμασία των εορτασμών για τα 1700 χρόνια του Διατάγματος των Μεδιολάνων - της Ιεράς Συνόδου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με συνδιοργανωτές, διάφορες ΜΚΟ όπως CIVIS, PRO ORIENTE, το Ελβετικό Ίδρυμα για την Ειρήνη και τη Διαχείριση Κρίσεων και τη Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών - ΚΕΚ. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Τον Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο που απουσιάζει στον Καναδά εκπροσωπούν ο επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς και ο επίσκοπος Ρεμεζιάνας Ανδρέας. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκπροσωπεί ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, Πρόεδρος της Διάσκεψης των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών. Τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο, εκπροσωπεί ο Αρχιεπίσκοπος Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, Αλέξανδρος Isejin.
Συμμετέχουν ακόμη ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Βελιγραδίου, Stanislav Hočevar, ο Υφυπουργός του Υπουργείου Θρησκευτικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Σερβίας, καθηγ. Bogoljub Šijaković, ο πρωθυπουργός της Βοϊβοντίνα, Μπόγιαν Pajtic, ο Reis-ul-ulema της Ισλαμικής Κοινότητας Σερβίας Adem ef. Zilkic, ο Γάλλος πρέσβης στη Σερβία, κ. Francois-Xavier Denio,ο Πρέσβης της Αυστρίας στη Σερβία, κ. Κλέμενς Koja οι πρόεδροι των Μ.Κ.Ο κ.α.
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό
Φωτό



ΠΗΓΗ ''ΑΚΤΙΝΕΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ