ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ»???


Αγαπητοί αναγνώστες, γνωρίζετε πως και που θα βρείτε την αληθινή ειρήνη;;;;

Μα στην διαθρησκειακή συνάντηση στο Σεράγεβο, όπου θα συμπροσευχηθείτε (άραγε σε ποιόν Θεό) για να την αποκτήσετε μαζί με τους Παπικούς, Μουσουλμάνους, Εβραίους και λοιπούς άλλους!!!

Διαβάζουμε απο το ιστολόγιο ''Ακτίνες''

Όπως ανακοινώθηκε από τον Επίσκοπο Μπάτσκας Ειρηναίο Μπούλοβιτς, ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος, το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη διεθνή διάσκεψη με τίτλο «Παγκόσμια Συνάντηση για την Ειρήνη", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σεράγεβο από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Επίσκοπος Μπάτσκας ανέφερε ότι τη διεθνή διαθρησκειακή συνάντηση διοργανώνει η Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα του “Αγίου Αιγιδίου” Ρώμης. Περιμένω ότι όλοι θα προσευχηθούμε για την ειρήνη όχι υποκριτικά - είπε ο Επίσκοπος Ειρηναίος. Η συνέντευξη Τύπου, δόθηκε παρουσία του Ρωμαιοκαθολικού Αρχιεπισκόπου του Σεράγεβο Vinko Puljic,του πρόεδρου της Διάσκεψης των Επισκόπων της Umbria και της κοινότητας, "Αγίου Αιγιδίου " Επισκόπου Vincenzo Palja, των εκπροσώπων της μουσουλμανικής και της εβραϊκής κοινότητας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Elma Κοβάτσεβιτς και Softić-Kaunic και του Γενικού Γραμματέα της κοινότητας, " Αγίου Αιγιδίου " καθηγ. Alberto Kvatrući καθώς και του Πρέσβη της Ιταλίας στη Β-Ε Raymond de Cardona.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ