ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ποιοί ήταν οι «θεοί» των εθνών; (Ψαλ. 95,5) (2ο ΜΕΡΟΣ)


Εντός του Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών)=αιρέσεων, συμμετέχουν και Ινδουιστές αλλά και Βουδιστές και διάφορες άλλες φυλές.
Άραγε αυτοί έχουν ''ψήγματα αληθείας'' εις τις θρησκείες τους;

Τους έχουμε δεί εις το Π.Σ.Ε. να κάνουν μια επίδειξη φωνητικών ικανοτήτων=τελετουργιών αλλά και κινήσεων, όπου δεικνύουν τα της θρησκείας τους και μάλιστα οι ορθόδοξοι που συμμετέχουν να παρακολουθούν με ενδιαφέρον! Μολύνονται όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες επιδείξεις- τελετουργίες; Υπάρχουν ήδη αρκετά βίντεο εις το διαδίκτυο που δεικνύουν τις εν λόγω ''τελετές'' (Ασίζη, Καμπέρα κ.λπ).
Η γνώμη μας είναι ναι! Βεβαίως και μολύνονται!

Αυτοί χρησιμοποιούν τα λεγόμενα ''Μάντραμ''. Ο όρος αυτός προέρχεται απο τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό και σημαίνει ενα φθόγγο, η ακολουθία συλλαβών, ή λέξη, ή φράση, ή σειρά φράσεων, που όταν εκφωνηθούν μ΄ ενα ορισμένο τρόπο δημιουργούν δονήσεις συγκεκριμένων συχνοτήτων, που γίνονται τα «ηχητικά σώματα» μιας πνευματικής δύναμης (οντότητας), η οποία καλείται να επενεργήσει (και επενεργεί) στον υλικό κόσμο.
Με απλά λόγια «Μάντραμ» είναι μια «μαγική» λέξη ή φράση, που χρησιμοποιείται για κάποιο αποτέλεσμα.

Ο Ινδός μυστικιστής Hazrat Inayat Khan στο βιβλίο του «Η δημιουργική φύση των Δονήσεων και η Δύναμη του Λόγου» αναφέρει τα εξής

«κάποια λόγια έχουν δύναμη λόγω της σημασίας τους, άλλα λόγω των δονήσεων που παράγουν, άλλα λόγω της επιρροής τους πάνω στα διάφορα κέντρα... Τα λόγια έχουν την δύναμη να δονούνται μέσω διαφορετικών μερών του ανθρωπίνου σώματος. Υπάρχουν λόγια που αντηχούν στην καρδιά και υπάρχουν άλλα που αντηχούν στο κεφάλι. Άλλα πάλι πάνω στο σώμα» (Σελ. 152-153).

Φανταστείτε δηλαδή τι πιστεύουν οι άνθρωποι και τι ακριβώς συμβαίνει!!! Αν αυτά δεν είναι μαγείες-επικλήσεις, τι είναι τότε;;;

Ο Ιησούς Χριστός ως αληθινός Θεός δίνει εξουσία και δύναμη εις τους μαθητές του, αλλά και τους ακόλουθους αυτών, να εκβάλλουν και να εκδιώκουν τους δαίμονες, και όχι να συνεργάζονται μ΄ αυτούς, όπως συμβαίνει εις τις κοινές συνάξεις του Π.Σ.Ε.!!!

Μάλιστα πολλοί απο αυτούς (σε διάφορες θρησκείες) ισχυρίζονται ότι μπορούν να διώχνουν και τα «κακά πνεύματα»!!! Τώρα πως το καταφέρνουν αυτό δίχως τον Κύριο Ιησού Χριστό, εφ΄ όσον ο ίδιος είπε εις τους μαθητές του «
Καὶ προσκαλεσάμενος τοὺς δώδεκα μαθητὰς αὐτοῦ ἔδωκεν αὐτοῖς ἐξουσίαν πνευμάτων ἀκαθάρτων ὥστε ἐκβάλλειν αὐτὰ καὶ θεραπεύειν πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν» (Ματθ. 10,1), είναι απορίας άξιον!!!

Ίσως κάποιος που δεν γνωρίζει μπορεί να ρωτήσει «Γιατί, δεν μπορεί κάποιος που ανήκει σε κάποια άλλη θρησκεία να εκδιώξει τους δαίμονες»; Και η απάντηση είναι, ότι όχι δεν μπορεί!
Ο Κύριος έδωσε ΕΞΟΥΣΙΑ μόνο εις τους μαθητάς Αυτού (και εις τους διαδόχους τους) και σε κανέναν άλλον! Μας το αναφέρει ξεκάθαρα η Καινή Διαθήκη.

«καὶ εἶπεν αὐτοῖς. πορευθέντες εἰς τὸν κόσμον ἅπαντα κηρύξατε τὸ εὐαγγέλιον πάσῃ τῇ κτίσει. ὁ πιστεύσας καὶ βαπτισθεὶς σωθήσεται, ὁ δὲ ἀπιστήσας κατακριθήσεται. σημεῖα δὲ τοῖς πιστεύσασι ταῦτα παρακολουθήσει· ἐν τῷ ὀνόματί μου δαιμόνια ἐκβαλοῦσι·» (Μαρκ. 16,15-17).


Μόνο εν τω ονόματι του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι δυνατόν να εκβληθούν τα δαιμόνια απο τον άνθρωπο!
Ίσως κάποιος πάλι μπορεί να ισχυρισθεί ότι σε διάφορα μέρη όντως εκβάλλονται τα δαιμόνια (βλ. διάφορα ντοκυμαντέρ) δίχως την επίκληση και πίστη προς τον Ιησού Χριστό.


Τούτο είναι ψευδές! Διότι όταν κάποιος απο αυτούς ισχυρίζεται ότι μπορεί «να λύνει μάγια» ή να «εξορκίζει τα κακά πνεύματα», ή «να διώχνει το κακό», ή με πιο κομψό τρόπο, ότι έχει την ικανότητα ή το χάρισμα , τότε ενα απο τα δυο συμβαίνει! Η ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία απολύτως σχέση, δηλαδή είναι απατεώνας, τσαρλατάνος που προσπαθεί να ξεγελάσει τους άλλους, η ο άνθρωπος αυτός έχει σχέση με τον Αποκρυφισμό. Αυτό που κάνει δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια συνθηματική επίκληση των πονηρών πνευμάτων, τα οποία έρχονται σε «συνεργασία» με τον δήθεν εξορκιστή και έτσι επιτυγχάνεται το δήθεν «διώξιμο του κακού»!!!

Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική Διδασκαλία και Ιερά Παράδοση, τέτοια εξουσία «κ
αὶ προσκαλεσάμενος τοὺς δώδεκα μαθητὰς αὐτοῦ ἔδωκεν αὐτοῖς ἐξουσίαν » έχουν ΜΟΝΟΝ οι ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας, την οποία, δια του μυστηρίου της ιερωσύνης, λαμβάνουν κατά την χειροτονία τους απο τους Επισκόπους, που είναι οι μοναδικοί γνήσιοι, και κατ΄ ευθείαν γραμμή, διάδοχοι των Αποστόλων του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

Όλοι οι υπόλοιποι, έχουν απόλυτη συνεργασία με τους δαίμονες και όπως θα δούμε στα υπόλοιπα άρθρα το ομολογούν και οι ίδιοι!!

Αυτά τα γνωρίζουν όσοι μεταβαίνουν εις το Π.Σ.Ε δια να συμπροσευχηθούν μαζί τους;;;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ