ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ!!! (2ο ΜΕΡΟΣ)


7. Διαβάζουμε ''Στο (Durban) στις 4 Δεκεμβρίου 2011 πανθρησκειακή συμπροσευχή για το κλίμα του πλανήτη. 183 χώρες συμμετέχουν στηδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, που πραγματοποιήθηκε από 28 Νοεμβρίου -9 Δεκεμβρίου 2011, για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με στόχο να υπάρξει συνέχεια στο Πρωτόκολλο του Κιότο, που λήγει το 2012. Η πρωτοβουλία της συμπροσευχής για το κλίμα τουπλανήτη υποστηρίχθηκε από τον πρώην Αγγλικανό αρχιεπίσκοπο του Κέιπ Τάουν, Ντέσμοντ Τούτου και την Ύπατη Αρμοστεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών. Στις 27 Νοεμβρίου 2011 στο Durban, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, εβραίοι, ινδουιστές και βουδιστές συγκεντρώθηκαν στο Kings Park Stadium για το κλίμα του πλανήτη'' .

_________


8. Διαβάζουμε
''Παπική αντιπροσωπεία στο Φανάρι για να παραστεί εις την θρονική εορτή''.

http://entoytwnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html

Κανένας διάλογος παρά μόνο συνεορτασμός παπικών - ορθοδόξων παραβιάζοντας τους σχετικούς ιερούς Κανόνες!

_________

9. Διαβάζουμε ''Αρχίζει η εβδομάδα των θρησκειών''

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει καθιερωθεί μια «εβδομάδα θρησκειών». Αυτή η εβδομάδα για φέτος αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο, με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ιδιαίτερα όμως εκεί όπου η παρουσία διαφορετικών θρησκευτικών ομάδων είναι φανερή και διακριτή.

Οι οργανωτές των εκδηλώσεων αυτών έχουν θέσει τους εξής στόχους:

- Να ενισχυθούν και να δυναμωθούν οι καλές διαθρησκειακές σχέσεις, σε όλα τα επίπεδα.

- Να αυξηθεί η συνειδητή γνωριμία μεταξύ των διαφορετικών θρησκευτικών ομάδων στη Βρετανία, εξυμνώντας την διαφορετικότητα και βασίζοντας τη νέα επικοινωνία πάνω στην προσφορά που τα μέλη των διαφόρων θρησκειών κάνουν στις γειτονιές τους και στην ευρύτερη κοινωνία.

- Να αυξηθεί η κατανόηση και η συνεννόηση μεταξύ θρησκευόμενων και μη θρησκευόμενων ατόμων.

_________

10. ''ΑΣΣΙΖΗ 2011'' εκεί πια δεν το συζητάμε!! Κανένας διάλογος, καμμία μαρτυρία ορθοδόξου πίστεως, παρά μόνο συμπροσευχές, ύμνοι προς παγανιστικές θεότητες απο τους αιρετικούς κ.λπ

Δείτε εδω και θαυμάστε την ορθόδοξη μαρτυρία

http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/2011_30.html

http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/2011_4224.html

http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/2011_31.html

_________

11. Διαβάζουμε ''Οι Οικουμενιστές της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών του Βόλου προετοιμάζουν σε συνεργασία με το «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών» (ΠΣΕ) και τη «Σύνοδο Ευρωπαϊκών Εκκλησιών» (ΚΕΚ) την έκδοση συλλογικού τόμου για τη διδασκαλία της οικουμενικής δηλ. της οικουμενιστικής θεολογίας στον ορθόδοξο χώρο. Από 16 έως 18 Οκτωβρίου στο Βόλο έγινε προπαρασκευαστική συνάντηση των εν Ελλάδι Οικουμενιστών με μέλη του ΠΣΕ, της ΚΕΚ αλλά και τον πάστορα «της Ευαγγελικής Εκκλησίας» Βόλου Μελέτη Μελετιάδη. Παρών και ευλογών τις εργασίες ο Οικουμενιστής οικείος επίσκοπος και πρωτεργάτης των οικουμενιστικών αυτών πρωτοβουλιών Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. Συμμετείχαν γνωστές κεφαλές του εν Ελλάδι Οικουμενισμού όπως ο Συντονιστής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Παντελής Καλαϊτζίδης και ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης Πέτρος Βασιλειάδης...''

_________

12. Διαβάζουμε ''Χριστιανοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι χτίζουν απο κοινού ναό στο Βερολίνο, όπως αναφέρει η Θρησκευτική Υπηρεσία Πληροφοριών (VIA).
Οι εκπρόσωποι των τριών θρησκευτικών κοινοτήτων υπέγραψαν συμφωνία για τηνίδρυση του «Σπιτιού της προσευχής καιτης Εκπαίδευσης", στο κέντρο του Βερολίνου, το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστούς χώρους για προσευχή, ενώ τα άλλα δωμάτια θα μοιραστούν''.
http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_7855.html

Ορθοδοξότατη η μαρτυρία τους!!!

_________


13. Διαβάζουμε ''Ο Γερμανίας Αυγουστίνος υπεδέχθη τον Πάπα ως κανονικό Επίσκοπο της Εκκλησίας'' ορίστε και ενα μικρό δείγμα της ομιλίας του

«“Ελογημένος ρχόμενος ν νόματι το Κυρίου” (Ματθ. 21:9).
Μ ατ τ δάφιο π τ Εαγγέλιο το Ματθαίου, σς καλωσορίζω, Παναγιώτατε, ξ νόματος τς ρθοδόξου Καθολικς κκλησίας στ Γερμανία, σς εχαριστ πο παρ τ πλρες πρόγραμμά σας πίσκεψή σας κατέστη δυνατή».


Πλήρης η ομιλία εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html


_________


14. Διαβάζουμε ''Μ τν ναρξιν το νέου κκλησιαστικο τους εχομεν, «ποκαλυπτήρια» π το ρχιεπισκόπου.
Μ
πιστολήν του δωσε τν ελογίαν του ες τς ργασίας οκουμενιστικο συνεδρίου, τ ποον πραγματοποιήθη ες τ Παπικν «μοναστήρι» το Μπόζε ες τν Βόρειον ταλίαν. Τ «μοναστήρι» εναι γνωστν ες τος οκουμενιστικος κύκλους, διότι κε γκαταβιώνουν «μοναχο κα μοναχές», πο νήκουν σ διαφορετικ χριστιανικ δόγματα. Ες τ «μοναστήρι»γίνονται δεκτο (Παπικοί, Προτεστάνται κα ρθόδοξοι)''.


Εδω έχουμε προχωρήσει ακόμα περισσότερο!!! Όλοι μαζί σε ενα μοναστήρι!! Τι και εαν ανήκουμε σε διαφορετικά δόγματα;;

Το πλήρες άρθρο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_01.html
και εδω
http://entoytwnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_2264.html

_________

15. Διαβάζουμε ''Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπροσωπείαςτης Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση: «Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση τριακοσίων και πλέον εκκλησιαστικών και θρησκευτικών εκπροσώπων, πολιτικών, ακαδημαϊκών δασκάλων, διπλωματών και εκλεκτών μελών διαφόρων κοινωνικών φορέων πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Βαυαρίας από 11-13 Σεπτεμβρίου 2011. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου,ένα διεθνές κίνημα με ιστορία άνω των σαράντα χρόνων, το οποίο εδρεύει στη Ρώμηκαι επιδίδεται σταθερά στον αγώνα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την επικράτηση της ειρήνης σε περιοχές του κόσμου, όπου το μίσος και οι πόλεμοι οδηγούν τους συνανθρώπους μας στην εξαθλίωση. Παρόμοιες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μια φορά το χρόνο από το έτος 1986 και μετά, όταν ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ συγκάλεσε στην Ασσίζη παγκόσμια συνάντηση ηγετών προκειμένου να προσευχηθούν για την ειρήνη και διετύπωσε το σύνθημα «ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα της ειρήνης και να βιώνουμε το πνεύμα της Ασσίζης».


Δια την φτώχεια και την ειρήνη λοιπόν!!

Το πλήρες άρθρο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

_________



16. Διαβάζουμε ''Συμπροσευχές Ορθοδόξων, Ρωμαιοκαθολικών και Προτεσταντών στην οικουμενική γιορτή για το νερό!!! Ανάμεσα στους συμπροσευχόμενους και «ιέρειες».

Μόνο που δυστυχώς χαθήκαν οι φωτογραφίες απο την ανάρτηση!!! Η πηγή ήταν το ιστολόγιο ''ακτίνες''

_________

17. Φωτογραφία στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης πεικονίζει ρθόδοξους εράρχες ντυμένους μ τ ερ μφια ν βρίσκονται μαζ μ δύο παπικος κα μάλιστα νας κ τν ρθοδόξων ν παραδίδει στος παπικος μία πισκοπικ μίτρα!


Η φώτο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_05.html

και βέβαια η φωτογραφία απο την Αρχιεπισκοπή κατέβη την επόμενη ημέρα!!!

Θα συνεχίσουμε και με άλλα τέτοια στιγμιότυπα.
Βέβαια κάποιος μπορεί να ρωτήσει ότι «μα καλά τι μας λέτε, δηλαδή διάλογοι δεν γίνονται»;;
Βεβαίως και γίνονταν σε πολύ μικρό ποσοστό όμως σε σχέση με τις συμπροσευχές και συλλείτουργα (που θα δείξουμε σύντομα). Όμως ΑΠΕΤΥΧΑΝ διότι ουδείς απο τους αιρετικούς απεμπολεί τις θέσεις του! Βέβαια, και αυτό είναι προσωπική θέση δική μας και πολλών άλλων, άλλος είναι ο στόχος.......

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ