ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ἐκ τοῦ στόματός σου κρινῶ σε, πονηρὲ δοῦλε (Λου.19,22)

Αναγνώσαμε τον συλληπητήριο λόγο του Κύπρου Χρυσοστόμου δια την εκδημία του Πατριάρχη των αιρετικών Μονοφυσιτών Κοπτών Σενούντα

και αναφέρει τα εξής

«Εκφράζομεν την βαθυτάτην συμπάθειαν ημών προσωπικώς και της καθ’ ημάς Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κύπρου επί τη εις τας αιωνίους μονάς μεταστάσει της Αυτού Αγιότητος του Πάπα και Πατριάρχου της Κοπτικής Ορθοδόξου Εκκλησίας Shenouda III, αναλώσαντος εαυτόν εις την υπηρεσίαν της Εκκλησίας ταύτης και των εν Αιγύπτω πιστών αυτής.

Ολοθύμως δεόμεθα του Κυρίου της ζωής και του θανάτου όπως κατατάξη την ψυχήν του μεταστάντος Πρωθιεράρχου εν σκηναίς δικαίων, παραμυθήση δε την αδελφήν Κοπτικήν Εκκλησίαν δια της αναδείξεως ανταξίου διαδόχου αυτού».


Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων?? Μόνοι τους ομολογούν!
Εμείς έχουμε να προσθέσουμε λέγοντάς τους ότι αφού θεωρείτε ως «Αγιότατο», και αποκαλείτε και «αδελφή» Εκκλησία τους αιρετικούς, άντε να σας δούμε να αποκαλείτε έτσι και τους ΓΟΧ, οι οποίοι είναι «σχισματικοί» κατ΄ εσάς! Άραγε θα σας ενοχλούσε???

Αγαπητοί αναγνώστες το φαντάζεστε?? Επί παραδείγματι· όταν εκοιμήθη ο Χρυσόστομος Κιούσης των ΓΟΧ, να έλεγε ο Κύπρου

«Εκφράζομεν την βαθυτάτην συμπάθειαν ημών προσωπικώς και της καθ’ ημάς Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κύπρου επί τη εις τας αιωνίους μονάς μεταστάσει της Αυτού Αγιότητος του Αρχιεπισκόπου των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Χρυσοστόμου Κιούση, αναλώσαντος εαυτόν εις την υπηρεσίαν της Εκκλησίας ταύτης και των εν Ελλάδι και εξωτερικό πιστών αυτής.

Ολοθύμως δεόμεθα του Κυρίου της ζωής και του θανάτου όπως κατατάξη την ψυχήν του μεταστάντος Πρωθιεράρχου εν σκηναίς δικαίων, παραμυθήση δε την αδελφήν Ορθόδοξην Εκκλησίαν των ΓΟΧ δια της αναδείξεως ανταξίου διαδόχου αυτού».


Πως σας φαίνεται???? Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ