ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ (ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ ΦΡΑΣΗ)


Το γνωστό αντι-ΓΟΧ αυτοονομαζόμενο ''ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ'', ετίμησε σήμερα την αγία και μεγάλη Σαρακοστή με ενα άρθρο κατά των ΓΟΧ με τίτλο ''Η «ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ «ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ» ΑΚΑΚΙΟΥ ΠΑΠΑ''. Όπως είναι φυσικό ρίχνει αρκετή λάσπη εναντίον της χειροτονίας του. Όμως το αστείο της υπόθεσης δεν είναι το άρθρο, αλλά ότι το ΕΓΚΟΛΠΙΟ χρησιμοποιεί ως πηγή σελίδα ΓΟΧ, και μάλιστα κάποιας παρατάξεως η οποία βεβαίως δεν έχει ουδεμία σχέση με την κανονική σύνοδο των ΓΟΧ Ελλάδος.
Τα επιχειρήματα βεβαίως είναι γνωστά, όπως γνωστό είναι και ότι ήδη έχουν απαντηθεί εδω και αρκετά χρόνια. Άλλα όπως είπαμε ''τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου''!!
Είμαστε βεβαίως γνώστες ότι αρχίζει να σας ενοχλεί το ότι συζητιέται κίνηση ενώσεως μεταξύ αποτειχισμένων και ΓΟΧ. Γνωρίζουμε ότι ενοχλούν αυτές οι κινήσεις. Δια τούτο εις αρκετά άρθρα μας τους τοιούτους ονομάζουμε ως ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ότι έκαναν παλαιότερα μεταξύ παλαιοημερολογιτών-νεοημερολογιτών, το κάνουν και τώρα (πολλές φορές έχουμε αναφέρει τον τρόπο).
Εν πάση περιπτώσει, εμείς δεν θα απαντήσουμε (αν και έχουμε κείμενα αποδεικτικά) σας αφηνούμε στην κακομοιριά σας διότι είστε ταλαίπωροι άνθρωποι πραγματικά.
Εμείς σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη Σαρακοστή, και πραγματικά την τιμήσατε δεόντως!!! Μην ανησυχείτε! Εσείς να συνεχίσετε το διασπαστικό σας έργο. Και απευθυνόμαστε και στους δήθεν αντιαιρετικούς αντιοικουμενιστές, αλλά και στους δήθεν ΓΟΧ!
Καλή σας μετάνοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ