ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Διάψευση διαδόσεων για τον Σύλλογο « Άγ. Θεόδωρος ο Στουδίτης»


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Είναι γνωστό τοις πάσι, πως στα πλαίσια του αγώνος και της αντιστάσεως που προβάλλει, με τις -κατ’ άνθρωπον- φτωχικές μικρές δυνατότητές του ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Αγωνιστικός σύλλογος «Αγ. Θεόδωρος ο Στουδίτης», εναντίον της παναιρέσεως -πανθρησκείας του Οικουμενισμού, δρα κάτω από το φως της ημέρας.
Τα μέσα που μετέρχεται για την διεξαγωγή του αντιοικουμενιστικού αγώνος, είναι η οργάνωση ομιλιών, οι δυναμικές ειρηνικές διαμαρτυρίες -ενίοτε με χρήση «πανώ» και «πλακάτ»-, οι επώνυμες δημοσιεύσεις-καταγγελίες σε εφημερίδες, περιοδικά, οι αναρτήσεις κειμένων σε ιστολόγια του διαδικτύου (πάντοτε επώνυμα), αλλά και όσα άλλα παρεμφερή μέσα χρησιμοποιεί, δεν επιδιώκει την απόκρυψη της υποστάσεως και των δραστηριοτήτων του.
Αγωνιζόμαστε, λοιπόν, κατά της παναιρέσεως του Οικουμενισμού και φυσικά και κατά του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου Γεωργακόπουλου, όσον αφορά τον χώρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, αφού είναι ένας εκ των κορυφαίων -αν όχι κορυφαίος- εκφραστής του στον τόπο μας, ο οποίος με τον περίγυρό του που αποτελείται -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- από ακατάρτιστους θεολογικά κληρικούς και αθεολόγητους θεολογούντας λαϊκούς, υπονομεύουν την Ορθόδοξη Παράδοση με τις αιρετίζουσες καινοτομίες τους. Ο αγώνας μας, όμως, είναι καθαρός.
Συνεπώς, αντιπαρέρχεται και αποποιείται ο σύλλογός μας, (δίχως όμως και να καταδικάζει η απαξιώνει τα κίνητρά τους) τέτοιες ενέργειες που τελούνται εν κρυπτώ και ανωνύμως (π.χ. αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους κατοικιών η πεζούλες), κάτι που εσχάτως παρατηρήθηκε σε όλη σχεδόν την πόλη του Βόλου και μέχρι -τουλάχιστον όπως μας πληροφόρησαν- την περιοχή της Πορταριάς.
Δηλώνουμε προς πάσαν κατεύθυνση, πως ο αντιοικουμενιστικός αγώνας του συλλόγου μας «Αγ. Θεόδωρος ο Στουδίτης», θα συνεχίζεται με τα ίδια έντιμα μέσα, επώνυμα παρά τις όποιες αντιδράσεις των θιγομένων απ’ αυτόν τον αγώνα.

Βόλος 10-01-2012

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΑΝΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ