ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Προ ημερών, ενας αγαπητός φίλος προμηθεύτηκε δια μέσω πᾶραγγελίας κάποια προιόντα απο το Άγιον Όρος, όπως κομποσκοίνια, εικόνες κ.λπ. Το λυπηρό είναι ότι εντός των πραγμάτων που ο ίδιος παρήγγειλε, υπήρχε και κάποια ''ευλογία'', δωρεάν βεβαίως, η οποία είχε εντός της μια εικόνα της Παναγίας και ενα CD το οποίο περιείχε ομιλίες και βίντεο ΚΑΤΑ των παλαιοημερολογιτών!!!
Λυπηθήκαμε ιδιαιτέρως όταν το μάθαμε και το είδαμε, όχι τόσο διότι αναφέρει ΚΑΤΑ των παλαιοημερολογιτών, αλλά διότι δεν αναφέρει ουδόλως κατά της μεγαλύτερης ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ του αιώνος που διανύουμε η οποία ονομάζεται ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.
Αγαπητοί πατέρες του Αγίου Όρους, τόσο μεγάλος κίνδυνος είναι οι αδερφοί του παλαιού και όχι ο Οικουμενισμός ώστε να μην αναφέρεστε σε αυτόν καθόλου; Θέλετε να ενημερώσετε τον λαό του Θεού δια το ζήτημα των παλαιοημερολογιτών, αλλά δεν θέλετε να αναφέρεστε καθόλου εις τον Οικουμενισμό;
Δυστυχώς μετά την λύπη μας δια την θερμή υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη απο τους Καθηγουμένους των Ι. Μονών του Αγίου Όρους έρχεται ως φυσική βεβαίως συνέχεια η αποδοχή της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού εφ΄ όσον δεν υπάρχει καμμία ΠΡΑΞΗ δια την καταπολέμησή του, ασχέτων εαν γράφονται μερικά κείμενα ως ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ έναντί του. Φαίνεται ότι τους Αγιορείτες Πατέρες τους απασχολεί ΚΥΡΙΩΣ το θέμα των παλαιοημερολογιτών παρά το θέμα της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Ευχόμαστε οι περισσότεροι τεκ ων Αγιορειτών να έχουν άγνοια δια το θέμα που μόλις αναφέραμε. Όσοι έχουν όντως άγνοια ελπίζουμε να μεριμνήσουν δια τέτοιες ''ευλογίες'' διότι είναι πολύ κρίμα κάποιος ο οποίος θέλει να αγοράσει κάποια προιόντα εκ του Αγίου Όρους, να μολύνεται με τέτοια συκοφαντικά CD και αντί να λαμβάνει ''ευλογία'' να δέχεται ''αλογία''!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ''ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ''. ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΩΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ