ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ''ΑΓΙΑΣΜΟΥ'' ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ «ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ»!!!

Στην ιστοσελίδα ''Αντιαιρετικό Εγκόλπιο'' διαβάζουμε τα εξής

ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

Και μη χειρότερα! Η κατάπτωση όσων φεύγουν από την Εκκλησία αποκαλύπτεται συνεχώς! Παλαιοημερολογίτες της μονής Μυρελαίου κάνουν …αγιασμό σε άσραμ. Κατά τ’άλλα τους ενόχλησε ο Οικουμενισμός! Άλλη μια απόδειξη περί της λανθασμένης εκκλησιολογίας τους αλλά και της μονολιθικής ερμηνείας των Ιερών Κανόνων. Την άγνοια της Δημοτικής αρχής ελπίζουμε να την διαφωτίσει με ανάλογες ενέργειες η Ιερά Σύνοδος και οι αρμόδιες επιτροπές της.

Στα σχόλια της σελίδος ερωτά ένας αναγνώστης σε ποιά παράταξη ανήκουν οι εν λόγω «παλαιοημερολογίτες» και ο ιδιοκτήτης το ΕΓΚΟΛΠΙΟΥ αναφέρει μια διεύθυνση που έχει ως εξής sites.google.com/site/ieramonepanagiasmyrelaiou/home

Όταν ο αναγνώστης ανοίξει την σελίδα, στο ''Βιογραφικό σημείωμα'' θα δεί τον Επίσκοπο Μαραθώνος Φώτιο!!!! και βεβαίως και τα άρθρα του, όμως δεν έχει εντελώς καμμία σχέση με τους εν λόγω ''αδέσποτους'' όπως μας είπε ο ίδιος τηλεφωνικώς. Οι εν λόγω κύριοι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια σελίδα με τα δικά του στοιχεία!!!
Δια του λόγου το αληθές η προσωπική σελίδα του Επισκόπου Φωτίου έχει ως εξής http://sites.google.com/site/bishopphotios/. Συγκρίνετε τις σελίδες και δείτε μόνοι σας
Δια τούτο τον λόγο να είστε προσεκτικοί διότι υπάρχουν αρκετοί επιτήδειοι που προσπαθούν να σπιλώσουν ονόματα και πράγματα!!!
Οι εν λόγω κύριοι δεν έχουν καμμία σχέση με τον Επίσκοπο Μαραθώνος Φώτιο και ούτε με την Σύνοδο που ανήκει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ