ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

________Πολλές φορές έχουμε αναφερθή στο πρόβλημα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ, ο Οποίος, κλειδωμένος εξωτερικά, παραμένει έγκλειστος στο διαμέρισμά Του, χωρίς καμμιά δικαστική απόφαση και επομένως χωρίς καμμιά καταδίκη! Όπως κι αν έχει η υπόθεση, είτε ως κανονικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων Τον θεωρήσουμε, είτε ως πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων, είτε ως Μοναχό, σύμφωνα με την άποψη της σημερινής Πατριαρχικής Διοικήσεως, ένα είναι το ουσιώδες: Δεν μπορεί να κρατήται φυλακισμένος! Δεν μπορεί νά στερείται της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο! Δεν μπορεί να εγκαταβιώνει ολομόναχος στο κελλί του, χωρίς καμμιά ανθρώπινη βοήθεια!: Δεν μπορεί να τελεί σε απόλυτη απομόνωση! Ακόμη και την τροφή του την λαμβάνει με ένα σακκίδιο, που κρεμάει από τόν ἐξώστη του κελλίου Του! Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια Του καί τά αυτιά Του μπροστά σε ένα τέτοιο έγκλημα!

________Ελάβαμε και παραθέτουμε στη συνέχεια μια ανάρτηση από ένα μπλόκ με τον τίτλο «ιερή πλεκτάνη». Δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη του. Δεν προσυπογράφουμε τις θέσεις, τις κρίσεις και τις απόψεις του για διάφορα εκκλησιαστικά και μή πρόσωπα. Εν τούτοις μας ενοχλεί αφάνταστα η σιωπή, την οποίαν εφαρμόζουν τα ΜΜΕ! Μας ενοχλεί επίσης η στάση των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Γι αυτό και παραθέτουμε το κείμενο από τον προαναφερθέντα ιστότοπο! Κάποιοι πρέπει να κινηθούν καί να απελευθερώσουν τόν έγκλειστο Πατριάρχη. Η απομάκρυνσή Του από τον Πατριαρχικό Θρόνο των Ιεροσολύμων είναι αντικανονική, όσο και απάνθρωπη.

Καλάβρυτα, 1η Αυγούστου 2011

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος


************

Ιερή Πλεκτάνη

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΤΗ ΓΑΖΑ - ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008!! ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ!

Μετά την προβολή της εκπομπής «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (25 Ιανουαρίου 2011) του δημοσιογράφου κ. Κώστα Χαρδαβέλα σχετικά με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το αίσχος του εγκλεισμού (φυλάκιση) του κανονικού και νομίμου Πατριάρχη κ. κ. Ειρηναίου από τον μοιχεπιβάτη και πραξικοπηματία αρχιεπίσκοπο Θαβωρίου Θεόφιλο, τον αντικανονικό, παράνομο και παριστάνοντα τον «Πατριάρχη Ιεροσολύμων», εκδόθηκε από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μία ανακοίνωση/δελτίο τύπου ότι δήθεν ο μακαριότατος παραμένει οικειοθελώς σε απομόνωση!







Εμείς εξασφαλίσαμε και κοινοποιούμε στο διαδίκτυο το αίτημα του Πατριάρχη Ειρηναίου προς το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ούτως ώστε να αρθούν όλα τα εμπόδια και να αποκτήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών του ελευθεριών, αφού μια ομάδα επίορκων κληρικών της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας έχει κλειδώσει από τις 11 Φεβρουαρίου 2008 και τις δύο πόρτες που επικοινωνούν/προσεγγίζουν το μοναστικό του κελί!!









Η σχετική έγγραφη αναφορά του Πατριάρχη Ειρηναίου μέσω του δικηγόρου του κατατέθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2010 και εντός τριμήνου η αρμόδια Διεύθυνση Εκκλησιών θα έπρεπε να μεριμνήσει του ζητήματος. Απεναντίας δεν έκανε καμία ενέργεια.

Ωστόσο, μετά την παρακάτω αποκάλυψη που κάνουμε, ας γνωρίζουν οι πάσης φύσεως ιθύνοντες ότι σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό στη ζωή ή την υγεία του αυθαίρετα έγκλειστου και μαρτυρικού Πατριάρχη, θα υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.






















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ