ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι μαζί ενωμένοι έδωσαν ραντεβού στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας-ομολογίας, την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Πεδίον του Άρεως.

Τη στιγμή που κάποιοι –ίσως λόγω ελλιπούς ενημέρωσης ή άγνοιας, ή και λόγω αποδοχής μιας διατεταγμένης υπηρεσίας εξυπηρέτησης ιδιοτελών στόχων και σκοπών- επιχειρούν να προκαλέσουν διχασμό και σύγχυση στο χριστεπώνυμο ποίμνιο, ώστε να κάμψουν τις αντιδράσεις και να διευκολύνουν το ηλεκτρονικό φακέλωμα, ιερείς και λαϊκοί από όλη την χώρα ξεσηκώνονται. Αρνούνται να παραδώσουν στους εκφραστές του Βεελζεβούλ, την ελευθερία και να χάσουν το θησαυρό του τριαδικού Θεού στον άνθρωπο που λέγεται αυτεξούσιο.
Και η άρνηση τους αυτή διαπιστώθηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση Ορθοδόξων Χριστιανών στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου,
όπου ο παλμός και η ανιδιοτελής παρουσία τους προσέδωσαν μια χειμαρρώδη ορμητικότητα και έναν σιωπηλό δυναμισμό, που πολύ σύντομα θα παρακινήσουν και τους πλέον διστακτικούς, ώστε να συμμετάσχουν στο γεωμετρικά αυξανόμενο κίνημα της αντίστασης. Το κατάμεστο από Χριστιανούς Σύνταγμα είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει την αφετηρία για μια συνολική λαϊκή αντίδραση των πιστών.

Δύο Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς και Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμίας, από τους πολλούς που έχουν δημοσίως τοποθετηθεί κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος ενίσχυσαν τους συγκεντρωθέντες, με εκπρόσωπο ο πρώτος (αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς) και χαιρετισμό ο δεύτερος. Επισήμως η Εκκλησία της Ελλάδος τηρεί μιας στάση αναμονής, η οποία αποσκοπεί κυρίως στο να δοθεί χρόνος καλύτερης ενημέρωσης της. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και επικρότησαν πολλοί Αγιορείτες Πατέρες η στάση αυτή προσφέρει τη δυνατότητα στην παρούσα κυβέρνηση να ενισχύσει την προπαγάνδα της και τελικά να περάσει το νομοσχέδιο για το ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Οι ομιλητές στη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος επικεντρώθηκαν κυρίως στις αναλύσεις τους για τους κινδύνους που απορρέουν από την καθιέρωση της «Κάρτας του Πολίτη» σε συνδυασμό με την Ορθόδοξη Πίστη και το βιβλίο της Αποκάλυψης. Ωστόσο, υπήρχαν και ομιλίες, όπως αυτή του αρχιμανδρίτη Σαράντου Σαράντη που ανέδειξαν τον κίνδυνο στέρησης της ελευθερίας του κάθε πολίτη και απώλειας του αυτεξούσιου.

Βέβαια τέτοιου είδους συγκεντρώσεις δεν παρέχουν τη δυνατότητα λεπτομερούς ενημέρωσης περί της λεγόμενης «Κάρτας του Πολίτη» καθώς και των κινδύνων που εξ αυτής εγκυμονούν. Μόνο και μόνο να αναδειχθεί ότι η «Κάρτα του Πολίτη» στην ουσία επιχειρείται να καθιερωθεί για τη διευκόλυνση των πολυεθνικών εταιρειών αλλά και των μεγιστάνων της παγκόσμιας οικονομίας αρκεί για να προκαλέσει την οργή των πολιτών. Γιατί η αλήθεια είναι ότι με πρόσχημα τις δήθεν διευκολύνσεις του πολίτη χρησιμοποιείται η τεχνολογία για μύχιους, ιδιοτελείς σκοπούς των εκπροσώπων του μυστηρίου της ανομίας και των κάθε λογής αντίχριστων! Και η τεχνολογία σήμερα, είτε το πιστεύουμε είτε όχι έχει φθάσει σε σημείο να ελέγχει απόλυτα ακόμη και τη σκέψη του ανθρώπου... Έχει φθάσει σε σημείο να καθορίζει και να επιβάλλει τη ζωή και το θάνατο...

Η λογική λοιπόν πως αν έχω Χριστό στην καρδιά δεν φοβάμαι, που προβάλλουν ορισμένοι κυρίως ρασοφόροι, μόνο τον γέλωτα προκαλεί. Και αυτό γιατί με την ίδια λογική ανατρέπονται ο εκκλησιασμός, η προσευχή, η λατρεία κ.ο.κ. Την παρουσία του Χριστού στην καρδιά του πιστού εκδηλώνει η διά βίου πορεία του. Και ακριβώς αυτή η εν Χριστώ πορεία του οδηγεί τον πιστό στα μονοπάτια της θείας Χάριτος, η οποία είναι πέραν και κυρίως πάνω της λογικής που επικαλούνται οι ανωτέρω... ασυνείδητοι ή συνειδητοί θιασώτες φιλοσοφιών των σκοτεινών στοών και των τεκτόνων.

«Ή λοιπόν θα διαλέξουμε μια μίζερη και απολύτως ελεγχόμενη και θνησιγενή επιβίωση σε μια φυλακή – στάβλο , ή θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα να ζούμε ως ελεύθεροι πολίτες σε μία ελεύθερη Ορθόδοξη και δημοκρατική χώρα... Ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε κυβέρνηση που να ζητά την συναίνεσή μας σε ένα τέτοιου γιγάντιου μεγέθους ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Η λεγόμενη «κάρτα του πολίτη» δηλαδή η «ηλεκτρονική ταυτότητα», αφού περί αυτής πρόκειται, είναι ένα ωφέλιμο και άκρως χρηστικό «εργαλείο», χωρίς το οποίο δεν μπορεί να εφαρμοστεί η «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» στην παγκόσμια μορφή της οποίας ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι επιθυμεί να δεί “fast and now”, τόνισε ο π. Σαράντης. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να το καταλάβουμε μια και καλή, ότι οι «διευκολύνσεις» και τα κοινωνικο- οικονομικά «οφέλη», τα οποία κατά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης θα προκύψουν από την «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» και την «κάρτα του πολίτη», δεν είναι παρά τα φτηνά ανταλλάγματα μιας δικτατορίας που θέλει την συναίνεσή μας στην απώλεια της ελευθερίας, του αυτεξούσιου και φυσικά της ψυχής μας.

Υποθήκευσαν κάθε τι που υπάρχει πάνω και κάτω από το έδαφος της πατρίδας μας, μας επιβάλλουν αυταρχικά και ύπουλα τον «νέο πατριωτισμό» ζητώντας να φτύσουμε πάνω στους τάφους των προγόνων μας και στα Άγια λείψανα των Μαρτύρων και Ομολογητών της πίστης μας. Και υπό το καθεστώς μιας οικονομικής τρομοκρατίας μας ζητούν να πετάξουμε τα θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου. Μας ζητούν από ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα κατ΄ εικόνα του Θεού, να γίνουμε τα ταυτοποιημένα «δίποδα» του ηλεκτρονικού τους στάβλου.

Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας, δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας».

Ανάλογες ήταν και οι αναφορές του αρχιμ. Νεκτάριου Μουλατσιώτη, ηγουμένου της Μονής Αγ. Σεραφείμ και Αυγουστίνου καθώς και του ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου αρχιμανδρίτη Μεθοδίου (Παλαιό Ημερολόγιο).

Όλοι μαζί ενωμένοι έδωσαν ραντεβού στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας-ομολογίας, την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Πεδίον του Άρεως.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών περί της δυνατότητες της νέας τεχνολογίας παραθέτουμε video ντοκουμέντο του 2004 http://www.chrisoakley.com/the_catalogue.html
με τον τρόπο ανάλυσης και καταγραφής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για λογαριασμό πολυεθνικής εταιρίας των επισκεπτών και πελατών μεγάλου εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ. Η ανάλυση γίνεται βάση της πιστωτικής κάρτας που διαθέτουν οι επισκέπτες εν αγνοία τους!!!

Παρουσιάζονται προσωπικά στοιχεία με πρόσβαση σε ιατρικό φάκελο που αυτομάτως δημιουργείται με την καταγραφή ιατρικών εξετάσεων που εξοφλούνται με την πιστωτική κάρτα, αγορά φαρμάκων κ.ο.κ. Παρουσιάζονται ακόμη στοιχεία που καταγράφουν την αγοραστική δυνατότητα του επισκέπτη με αναλύσεις DNA και τρόπου κατανάλωσης τροφίμων και άλλων ειδών. Καταγράφονται οι επισκέψεις στο Εμπορικό Κέντρο ακόμη και ο χρόνος παραμονής του σ’ αυτό... Η παρακολούθηση γίνεται με κλειστό σύστημα καμερών. Βέβαια σήμερα στην Κάρτα του Πολίτη (2011) θα γίνεται μέσω δορυφόρου...

Δείτε λοιπόν πόσο εύκολη είναι η παρακολούθησή μας από μακρυά , αρκεί να έχουμε πάνω μας ένα "τσιπάκι" RFID
(Όπως αυτό που θα έχει η "Κάρτα του Πολίτη")
Η αναλυτική εξήγηση στο video που είδατε: «O Κατάλογος»* «O Κατάλογος» είναι ένα πεντάλεπτο βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα δείγμα για το πώς «κωδικοποιείται» η ανθρωπότητα για λογαριασμό των εταιρικών οργανισμών παγκοσμίως.

Παρουσιάζει πως, μέσω της εκμετάλλευσης των καμερών που παρακολουθούν την κίνηση μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, μετατρέπεται ο θεατής τους σε έναν απόμακρο και απαθή πράκτορα, ο οποίος παρακολουθεί τους ανθρώπους σαν μια σειρά μονάδων των οποίων η αξία καθορίζεται από το ποσοστό κατανάλωσης εκάστου, καθώς και από τις μελλοντικές του ανάγκες.

Με την έναρξη του προγράμματος που χρησιμοποιεί τις εν λόγω κάμερες, βλέπουμε τον εντοπισμό των πελατών του εμπορικού κέντρου και την ταυτόχρονη σήμανση καθενός από αυτούς με μια ένδειξη η οποία στους φέροντες το τσιπ γίνεται πράσινη αναγνωρίζοντάς τους με έναν κωδικό (TYPE A, TYPE B-3, TYPE C, κλπ) και έναν μακροσκελή σειριακό αριθμό· σε όσους δε δεν φέρουν το τσιπ η ένδειξη γίνεται κόκκινη με το χαρακτηρισμό «αταξινόμητος». Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην είσοδο του εμπορικού, όπου ξαναγίνεται ο ανωτέρω εντοπισμός, αλλά αυτή τη φορά παρατίθεται σε πίνακα η ώρα άφιξης και αναχώρησης κάθε ατόμου.

Το πρόγραμμα, επικεντρώνοντας σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, μπορεί να παραθέσει όλο το ιστορικό των συναλλαγών του με ημερομηνία αγοράς και είδος προϊόντος. Επίσης, τις αγορές του από το συγκεκριμένο κατάστημα που μπορεί να τον εντοπίζει η κάμερα κάθε φορά (π.χ. βιβλιοπωλείο), με αναλυτικά το κόστος κάθε προϊόντος, αλλά και το συνολικό κόστος των αγορών του από εκεί. Ακόμα δε περισσότερο, φαίνεται η δυνατότητά του προγράμματος να αναγνωρίζει και κάθε παλαιότερο αγορασθέν προϊόν που μπορεί να φέρει κάποιος πάνω του (για παράδειγμα παλτό, μπλούζα, διάφορα αξεσουάρ), μέσω ενός κωδικού ονόματι EPC (Electronic Product Code ήτοι Ηλεκτρονικός Κωδικός Προϊόντος) ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο, προβάλει την ημερομηνία αγοράς (DOP – Date of Purchase).

Συνεχίζει, εντοπίζοντας ένα νέο άνδρα σε ένα κατάστημα οπτικών και αφού τον αναγνωρίζει αρχικά, προβάλλει έναν πίνακα με την ημερομηνία γέννησης του και το οφθαλμολογικό ιστορικό του, με ανάλυση του βαθμού μυωπίας του καθώς και τη συχνότητα που αγοράζει γυαλιά. Το ίδιο συμβαίνει και σε ένα κατάστημα καλλυντικών με μια νεαρή γυναίκα όπου αντίστοιχα αναλύεται ο δερματότυπός της. Το τελευταίο πλάνο επικεντρώνεται σε μια άλλη γυναίκα η οποία γευματίζει· αμέσως εμφανίζεται πίνακας αναλυτικός των αγορών της σε τρόφιμα, η ημερήσια πρόσληψη σε θρεπτικά συστατικά σύμφωνα με τις αγορές αυτές, καθώς και η πρόβλεψη των ασθενειών που ενδέχεται να προκύψουν από το συνδυασμό της διατροφής της με το γονότυπό της, ο οποίος και αυτός παρατίθεται. * Το βίντεο αυτό έχει χρηματοδοτηθεί από το Αγγλικό Συμβούλιο Τεχνών και ένα παρουσιαστεί σε πολλά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας και βραβείο.

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΑΚΤΕ-ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ