ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΙΛΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΟΙ ΦΙΛΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ''ΒΡΩΜΕΡΗ'' ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ!!


Λυσσομανούν οι ταλιμπάν, ήτοι οι σούπερ "Ορθόδοξοι", και είναι άκρως διασκεδαστικοί!

Αν είχαν μπροστά τους τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Αλβανίας Αναστάσιο θα τους ξέσκιζαν κυριολεκτικά! Αυτούς τους "οικουμενιστές" και "λατινόφρονες"!
Δεν είναι το έγκλημά τους μόνο ότι πήγαν στην χθεσινή συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μάλιστα ήταν εκ των διοργανωτών!
Είναι για λιθοβολισμό γιατί είναι οι "εκλεκτοί του Πασόκ και του Σύριζα"! Οι "άθεοι" έχουν καλή γνώμη γι' αυτούς! Τους επαινούν! Πρέπει γι' αυτό να τιμωρηθούν! Δυστυχώς όσοι διαμαρτυρήθηκαν έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα δεν λίντσαραν τους δύο Προκαθημένους!!
Ο λαός πρέπει να "ξυπνήσει" και να τους "γκρεμοτσακίσει"!!! Αυτό ζητούν κάποιοι "χριστιανοί", στο όνομα της πίστης!
Και δεν σεβάστηκαν τους αγώνες του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας για την Ορθοδοξία στην Αφρική και στην Αλβανία, για να περιοριστώ σ' αυτούς τους τραχείς τόπους...
Αυτούς τους ταλιμπάν - στην κυριολεξία πλέον κι όχι μεταφορικά - τους εκτρέφουν με την ανοχή τους ή και με την ...υπόγεια στήριξή τους κάποιοι ιεράρχες, κληρικοί και λαϊκοί θεολόγοι της Ελλάδος. Η ευθύνη τους είναι μεγάλη.
Το επ' εμοί δεν έχω σχέση με την βρωμερά θρησκεία των και λυπάμαι όσους αδελφούς είναι όμηροί τους...
Και φυσικά εξαιτίας τους γίνομαι περισσότερο ...Ιερωνυμικός και Αναστασιακός!

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ