ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ!!!











.

Ο ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ ΙΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων από 11-12-2010 βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψι στην Αρμενία, με την ευλογία του Πατριάρχου Ρωσίας Κυρίλλου.
Στο αεροδρόμιο έγινε επίσημη υποδοχή εκ μέρους Αρχιερέων και κληρικών της Αρμενικής Μονοφυσιτικής Εκκλησίας. Η επίσκεψη θα κρατήσει έως 14-12-2010.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Μητρ. Ιλαρίων θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη των Αρμενίων, θα επισκεφθεί μερικά μοναστήρια και ναούς, την Θεολογική Σχολή, θα συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και θα δώσει συνέντευξη τύπου.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας μας πληροφορεί σχετικά:
Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας έφτασε στην Αρμενία με την ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου και με την πρόσκληση του Ύπατου Πατριάρχη και Καθολικού πάντων των Αρμενίών Καρεκίν Β΄.....

Στο αεροδρόμιο Ζβαρτνότς του Εριβάν τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα υποδέχθηκαν Αρχιερείς και κληρικοί της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας: ο Επίσκοπος Οβακιμ, Διευθυντής του Τμήματος Διεκκλησιαστικών Σχέσεων του Πρωτόθρονου Αγίου Ετσμιαντζιν, ο Επίσκοπος Γκεγκαρκουνίας Μάρκος, ο Επίσκοπος Εζράς, Επικεφαλής της επαρχίας Νοβοναχιτσεβάν και Ρωσίας της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας, ο ιερομόναχος Μχιτάρ Γκριγκοριάν καθώς και άλλοι. Επίσης τον Ιεράρχη υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγίας της Αγίας Σκέπης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας πρωθιερέας ПΑρχένιος Γκριγκοριάντς και ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Αρμενία κ. Β. Κοβαλένκο.
Αμέσως μετά την άφιξη ο Πρόεδρος του ΤΕΕΣ με τη συνοδεία τους μετέβη στο Άγιο Ετσμιαντζίν, την επίσημη κατοικία του Ύπατου Πατριάρχη και Καθολικού πάντων των Αρμενίων, όπου ο υψηλός επισκέπτης έγινε δεκτός από τον Αγιώτατο κ. Καρεκίν Β.
Αυθημερόν η αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επισκέφθηκε τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστή της Αρμενικής Εκκλησίας όπου ξεναγήθηκαν στην έκθεση του Ναού.
Να αναφερθεί ότι η επίσκεψη του Ιεράρχη στην Αρμενία θα διαρκέσει μέχρι 14 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις και επικοινωνία με τον Καθολικό πάντων των Αρμενίων Καρεκίν Β΄ και την Ιεραρχία της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας, επισκέψεις στους αρμενικούς Ναούς και Μονές, επίσκεψη στην Ιερατική Σχολή της Αρμενικής Εκκλησίας στη λίμνη Σεβάν και το κέντρο νεολαίας στο Εριβάν, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των θυμάτων της γενοκτονίας, συνέντευξη στην αρμενική τηλεόραση και οι επαφές με δημοσιογράφους.
Τέλος, τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα συνοδεύουν ο ιερομόναχος Ιωάννης Γουαϊτα, στέλεχος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, ο ιεροδιάκονος Ιωάννης Κοπαϊκιν, Γραμματέας του Προέδρου του ΤΕΕΣ και ο κ. Λ. Σεβαστιάνωφ, βοηθός του Προέδρου του ΤΕΕΣ.

ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ