ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ!!!


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Παρατηρείστε στο έγγραφο που σας δείχνουμε τι λέει:

Να μην αγγίζουν παπύρους και περγαμηνές και ότι άλλο χαρτί υπάρχει στους παράνομους σάκους των λαθροεισβολέων. Κάλλιστα μπορεί εκεί να τυλίγουν την άσπρη σκόνη και να την πουλούν οι αφρικανοασιατικές μαφίες, όπως επίσης και όπλα, κλεμμένα, λαθραία και να τα πουλούν. Κανείς δεν θα μπορεί να τα αγγίξει. Τους δίνει δηλαδή και ΦΑΝΕΡΑ μέρη ΚΡΥΨΩΝΑΣ προϊόντων εγκλήματος, παράνομων προϊόντων και ούτω καθ εξής.

Προσέξτε και λίγο πιο κάτω πως τους "βαφτίζει" ο δήμος. "ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ". Όλο τον λαθραίο συρφετό που όχι ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλά ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, τώρα τους εξισώνει με τον Έλληνα καστανά και λαχειοπώλη που και άδεια έχουν και τους κυνηγά όπου βρει και όπου σταθεί για να τους εξοντώσει από τις γειτονιές του κέντρου παρ΄ότι πληρώνουν ΦΟΡΟ στο κράτος και είναι καθ όλα νόμιμοι.

ΑΠΟ HELLENIC REVENGE


ΓΙΑΤΙ;; ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ!!


«Σε καθιερωμένο έλεγχο Αιγύπτιου μικροπωλητή από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διακοσμητικοί πάπυροι πάνω στους οποίους υπήρχαν αποσπάσματα από θρησκευτικές προσευχές. Τη στιγμή που οι υπάλληλοι του Δήμου συνέτασσαν την έκθεση κατάσχεσης και φόρτωναν τα κατασχεθέντα σε φορτηγό, στη συμβολή Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ο Αιγύπτιος διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας ότι οι υπάλληλοι βεβήλωσαν το Κοράνι. Η κίνηση του Αιγυπτίου ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των μουσουλμάνων της περιοχής, που έτρεξαν στην πλατεία Κοτζιά φωνάζοντας θρησκευτικά συνθήματα στη γλώσσα τους.

Αστυνομικός συνόδευσε τον Αιγύπτιο στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, όπου μετέβησαν και εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητας για να διακριβώσουν τι συνέβη. Οι τελευταίοι διευκρίνισαν ότι οι αναμνηστικοί πάπυροι (επεστράφησαν τελικά στον Αιγύπτιο) δεν ήταν αποσπάσματα από το Κοράνι. Εσπευσαν μάλιστα στην πλατεία Κοτζιά για να ηρεμήσουν τους εξαγριωμένους ομοθρήσκους τους. Εκεί, όμως ξέσπασαν μεταξύ τους συμπλοκές, καθώς (όπως διευκρινίζουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων) κάποιοι Αλγερινοί και Αφγανοί μικροκακοποιοί αντέδρασαν βίαια μόλις διαπίστωσαν ότι επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές
».

ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ