ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ-ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ!!



Πριν απο λίγο στην τηλεόραση της ΝΕΤ σε απ΄ευθείας μετάδοση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Μελέτιος εμμένοντας στις αντικανονικές και αντιπαραδοσιακές πρωτοβουλίες του (οι οποίες όπως ανεκοινώθη απο την Δ.Ι.Σ κατεδικάσθησαν), υπερέβη ακόμη και τα εσκαμμένα.Έτσι λοιπόν προκειμένου να υπερασπισθεί την ανυπακοή του στην καταδικαστική απόφαση της "πρωτοβουλίας" του απο την Διαρκή Ιερά Σύνοδο,έφτασε στο σημείο να πεί ότι όλοι εμείς που πηγαίνουμε στην Εκκλησία και χίλια χρόνια ακούμε την Θεία Λειτουργία που μας παρέδωσαν οι Άγιοι Πατέρες μας, ερχόμαστε σε κατάνυξη με τον ίδιο τρόπο που εκστασιάζονται οι Βουδιστές!!!



Αν ένας ιεράρχης που σκανδάλισε με τις πράξεις του το ποίμνιο, οι οποίες και γι΄αυτό κατεδικάσθησαν, εκφράζει με τέτοιον εγωισμό και αυταρέσκεια εμμέσως πλήν σαφώς την άποψη, ότι μόνο μέσω των δικών του λειτουργικών παραφράσεων μπορεί ένας πιστός να κατανυχθεί στην Θεία Λειτουργία αλλιώς έχει ...βουδιστική συνείδηση, τότε τι να πούμε, μάλλον θα πρέπει η ιεραρχία να ασχοληθεί σοβαρώτερα με τον συγκεκριμένο ιεράρχη ,εξετάζοντας ενδεχομένως και την παραπομπή του σε συνοδιοκό δικαστήριο.

Πριν λίγο λάβαμε ένα e-mail απο την Πρέβεζα το οποίο αναφέρεται στην αυριανή ημερίδα-απάντηση για την γλώσσα και την λατρεία καθώς επίσης και στις αντιδράσεις του ..περιβάλλοντος του σεβ. Μητροπ. Πρεβέζης:

Χριστός Ανέστη αδελφοί.

Εχω ξαναειπικοινωνήσει μαζί σας και παλαιότερα. θέλω τη βοήθεια σας για την πληροφόρηση των άμεσα ενδιαφερομένων λόγω της ημερίδας του Σαββάτου.

Ο Θεοδόσιος Μαρτζούχος έφυγε σήμερα από την Πρέβεζα για την Αθήνα, έτσι ώστε να βρεθεί το Σαββατο στην ημερίδα που διοργανώνουν οι πατέρες εξ Αθηνών. Ενημερώστε τους αμεσα. Φυσικά είδε το πρόγραμμα της ημερίδας και ειρωνεύτηκε τα θέματα αλλά και τους ομιλούντες χαρακτηρίζοντάς τους «κολλημένους».

Μα καλά, είναι υπεράνω όλων τελικά; Όλοι είναι μικροί μπροστά του; Δεν υπάρχει κάποιος να του βάλει ενα φρένο αυτού του ανθρώπου; Αύριο προφανως θα εχει τις απαραίτητες συναντήσεις για το θέμα με τους δικούς του (Παπαθανασίου, Πινάκουλα, Κουμαριανό, Αεράκη κτλ) για αυτό και έφυγε απο σήμερα Πέμπτη. Ακόμα δεν γυρισε ο Νικοπόλεως πίσω και πάει αυτός να τα κανονίσει τώρα. καταλάβατε; Δεν τους έφτασε η πανωλεθρία, συνεχίζουν. Δεν τους απασχολεί η απόφαση της συνόδου. Την αψηφούν.

Δεν ξερει η συνοδος, αυτοι ξερουν καλυτερα. Παει μαλιστα στην ημεριδα αγνωστο με τι υπουλο σκοπο και σχεδιο ο πανουργος. Παρακαλώ ενημερώστε τον π.Ιωάννη Φωτόπουλο και λοιπους έτσι ώστε να έχουν υπόψιν την παρουσια του. Για αυτο και σας στελνω mail. Βεβαια ειναι γνωστο πως δεν εχει ιδιαιτερη θεολογική κατάρτιση, παρα μόνο ψευτο-ιδεολογικες αποψεις και ..μαγκια (..οι ιερεις εχουν καταντησει οι μαγοι της φυλής..που πιπιλιζουν την ιδια καραμελα...σαν τον Φωτοπουλο και την παρεα του...κτλ κτλ). Συνεπως θα ειναι αδυνατον να αντιμετωπισει τους πανεπιστημιακους.. ομως επειδη εχει μαθει να κινειται με διαπλοκη πολλοι φοβουνται πως ισως φερει ομαδα παιδιων που τους εχει κανει πλυση εγκεφαλου (η λατρεια ειναι λογική και όλα πρέπει να τα καταλαβαινουμε και να τα κατανοουμε αλλιως δεν εχουν νοημα - η παραδοση ειναι σαν το σπιτι του πατερα μας. Το παραλαβαμε με παλια πατζουρια & πορτες που στην εποχη μας πρεπει να αλλαχτουν με συγχρονα) να δηλωσουν πως δεν καταλαβαινουν τη γλώσσα και προτιμουν την μεταφραση με σκοπο να γινει ντορος, ετσι ωστε να καταφερει υποτιθεται, εστω μεσα απο μια ημεριδα τελος παντων, οτι δεν καταφερε ο Νικοπολεως με τους συνοδικους. Οχι δεν το βαζει κατω. Αλλα το θεμα εχει και συνεχεια...παρ ολη την κατασταση εις βαρος τους, την αποφαση της συνοδου και τα δεκαδες αρθρα & καταγγελιες σχετικά με το θεμα σε εφημεριδες και ιντερνετ, ειπε σημερα Πεμπτη το πρωι στους Ιερεις: «Συνεχιζουμε κανονικα την μεταφραση..& παλαιοτερα σε συναξη: ειναι φαρισαιοι αυτοι που φωναζουν εναντιον μας! »

Μαλιστα τους ειπε πως πήρε αδεια απο τη σύνοδο ο Νικοπολεως αλλα και ο Δημητριαδος(μη φανει μόνος του), πραγμα για το οποιο δεν ξερουμε αν ειναι αληθες η ειναι αλλη μια απατη του για να μην κανει κανεις απο τους δικους του πίσω. Να ξέρετε πως ποτε δεν εχουν κάνει πίσω και από ότι φαίνεται ούτε και τώρα θα κανουν. Μάλιστα σε Ιερεα ο οποίος εφυγε & δεν κάθισε να τσακωθεί με τον κόσμο γιατί ήθελε ο Μαρτζούχος να επιβαλλει μεταφραση σε συγκ.ενορία, τον ειπαν δειλό. Δειλό που εφυγε από την ενορία λόγω της καταστασης και των διαμαρτυριων του κοσμου από την μεταφραση. Εφυγε..ήταν δειλός κατα τον Μελέτιο & Μαρτζούχο που δεν κάθισε εκει να τους δειξει ποιος εχει το πανω χερι, όπως κάνουν τα άλλα τσιρακια τους που εχουν επιβαλλει μεταφραση. Τι ποιμενες, ε; Πνευματικότητα; Φουλ.

Πληροφοριες μου αναφερουν πως παρα την αποφαση των Αρχιερεων ο Νικοπολεως πριν τον βγαλουν εξω τους ειπε πως αυτος θα συνεχισει το βιολί του, δηλάδή θα συνεχισει μεταφρασεις προκαλωντας το θυμο ολων. Τι θα κάνουμε εμεις αν συνεχισει; Θα τον σταματησει κανεις αραγε απο το αιρετικο του φρονημα και την ισοπεδωση των παντων που εχει στο μυαλο του αυτος και ο υποκινητης Μαρτζουχος; Ολοι εδω στην Πρέβεζα ανησυχουμε και διαμαρτυρομαστε οπως μπορουμε μα δεν μας υπολογιζουν παρα μονο μπαινουμε στο στοχαστρο τους(ο Δημητριαδος βεβαια λεει πως δεν υπαρχουν αντιδρασεις των Πρεβεζανων ιερεων..ουτε κατα διανοια!) . Και πρεπει να ξερετε τι εκδικητικοι ανθρωποι ειναι Μελετιος & Μαρτζουχος στον καθενα που τους μπαινει κοντρα στα σχεδια τους. Πολεμο κάθε ειδους μέχρι τελους! Τι εχουν δει τα ματακια μας τοσα χρονια..ποιος θα μας πιστεψει! Επίσης, δειλούς χαρακτηριζει σε κειμενο του που προκειται να δημοσιευσει και θα σας τα αποστελλω εφεξης, όλους αυτους που γραφουν σχολια στο internet στη σελιδα σας. Σας ευχαριστουμε που μας δινεται ετσι τη δυνατοτητα να μιλαμε.

Οδηγός και συνοδεια πιστη του Νικοπολεως αυτες τις μερες στην Αθηνα ήταν φυσικά ο Αγαθαγγελος Καμβύσης. Ειναι ο οδηγος του στα μυστικα - διπλωματικα ταξιδια του. Ναι καλα θυμαστε. Εχετε ξαναδει αυτο το ονομα σε σχολια των αρθρων σας σχετικα με τις παραφρασεις της λατρειας. Ψαξτε τα λιγο. Μαλιστα στις 6/3/2010 σε αγρυπνια που τελεσε ο ιδιος στο εκκλησακι των ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ για τους φοιτητες, εγινε αναγνωση του εξαψαλμου στη δημοτική! Ένα άχαρο διαβασμα που προκαλεσε πικροχολα σχολια απο τους ευσεβείς φοιτητες, ενω φοιτητριες διαβαζαν πατερικα κειμενα την ωρα του κοινωνικου! Βλεπετε πως η κατασταση εχει παρει διαστασεις. Ας ενημερωσει καποιος τον προεδρο των ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ για το φρονημα του και το σκοπο του. Κλεινω το mail λόγω περιορισμενου χρόνου. Θα επανελθουμε.



Μια ομαδα κληρικων & λαϊκων της Πρεβεζας


ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ