ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ρίχνουν το κακό "κάρμα", στην τουαλέτα! Δείτε το βίντεο.

Οι γιαπωνέζοι βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να διώχνουν μακριά κάθε κακή ενέργεια που ταλαιπωρεί τη ζωή τους. Πώς; Πολύ απλά, ρίχνοντάς την σε μία λεκάνη και τραβώντας το καζανάκι!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, στην Ιαπωνία υπάρχει ένα μέρος στο οποίο σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλουν να ξορκίσουν κάθε τι κακό και αρνητικό. Ονομάζεται "The Mantokuji temple" και βρίσκεται στην πόλη Ota.

Αρχικά ξεκίνησε ως ένα καταφύγιο για τις γυναίκες που ήθελαν να χωρίσουν από τους άντρες τους, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο ισοδυναμούσε με "έγκλημα" στην Ιαπωνία. Με το πέρασμα του χρόνου ο "ναός του διαζυγίου" όπως τον αποκαλούσαν άρχισε να αποκτά κι άλλες ιδιότητες.

Δεκάδες άνθρωποι κουρασμένοι από τα βάρη της καθημερινότητας, με προβλήματα οικονομικά, προσωπικά, επαγγελματικά ακόμη και ... περιττών κιλών, καταφεύγουν στον "ναό" και τα ξορκίζουν μ'ένα απλό πάτημα του καζανακίου!

Οι υπεύθυνοι δίνουν στους επισκέπτες δύο επιλογές: την μαύρη και τη λευκή λεκάνη. Η μαύρη είναι για το "enkiri", δηλαδή να διώχνει κάθε κακό κάρμα μακρυά, ενώ η λευκή είναι για το "enmusubi", δηλαδή για να βοηθάει τις ευχές να γίνονται πραγματικότητα. Το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να σημειώσει στα ειδικά χαρτάκια τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμεί!! Στη συνέχεια τοποθετεί το χαρτί στη λεκάνη και τραβάει το καζανάκι!

Αν η συγκεκριμένη μέθοδος παίρνει μακριά χρέη, δάνεια και δόσεις, τότε νομίζω πως αξίζουν τα έξοδα για ένα ταξιδάκι μέχρι την Ιαπωνία! Να πάνε "κάτω" τα φαρμάκια, που λένε! Με την απορία "τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας", δείτε το βίντεο:


ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟΔΟΞΟ <<ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ>>!! ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ