ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ















ΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια από οργανώσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών.

Αφορμή για τη συγκέντρωση είναι το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει στις 3 το μεσημέρι, στα μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλοι ακροδεξιοί και φασιστικοί κύκλοι, οι οποίοι αντιτίθενται στο νέο νομοσχέδιο,
που παρέχει δικαιώματα σε κάποιες κατηγορίες μεταναστών.

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών ήταν αρχικά προγραμματισμένη στα Προπύλαια, αλλά, λόγω της κατάληψης του χώρου από αντεξουσιαστές, μεταφέρθηκε στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι αντιεξουσιαστές που είναι συγκεντρωμένοι στη πρυτανεία μοιράζουν φυλλάδια ενάντια στο ρατσισμό.


Εντύπωση μας προκαλεί η είδηση έτσι όπως βγήκε από το γνωστό σε όλους zougla.gr, σχετικά με την κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη δολοφονική επίθεση "αγνώστων" κατά μελών χριστιανικού συλλόγου στην οδό Σόλωνος, και την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε αυτό το άρθρο , πρώτον, παρουσιάζει τους καταληψίες της Πρυτανείας ως άτομα που απλά αντιδρούν κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε χώρο που δεν τους ανήκει και δεν κληρονόμησαν από κάπου. Δεύτερον, παρουσιάζει την "τυχαία" δολοφονική επίθεση, σε μέλη χριστιανικού συλλόγου από αντιεξουσιαστές, ως επεισόδια μεταξύ των 2 πλευρών, και τρίτον, την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ και ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν άνθρωποι σαν αυτόν που δέχθηκε την επίθεση από τους "αγνώστους" , ως πορεία ακροδεξιών και φασιστικών κύκλων...! Δηλαδή τα πάντα παρουσιάζονται ανάποδα..!


ΑΙΣΧΟΣ......




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ