ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

















(Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ!!)


Ο Αποκρυφισμός στα κειμενά του, παραλάσσει και συγκαλύπτει την ταυτότητα των πονηρών αγγέλων και καθιστά ελκυστική κι επιθυμητή την επαφή, επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους. Παραθέτουμε στη συνέχεια σχετικά αποσπάσματα.
Το βιβλίο <<CHANNELING-ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ>> Εκδόσεις <<Έσοπτρον>>, 1994, είναι γραμμένο απο την Sanaya Roman και τον Duane Packer. Τα παρακάτω αποσπάσματα, απ το βιβλίο αυτό, είναι υπαγορεύσεις δύο <<οδηγών>> (διάβαζε πνευμάτων) με τα ονόματα <> και <>, προς τους συγγραφείς. <<Εμείς οι Orin και Da Ben, είμαστε όντα του φωτός. Λειτουργούμε σ ανώτερες διαστάσεις και ο σκοπός μας είναι να έλξουμε και σας προς αυτές, για να εξελιχθείτε έτσι γρηγορότερα. Νιώθουμε για σας πολύ μεγάλη αγάπη και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εξέλιξη και η ανοδική σας πορεία, να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ευχάριστη. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτή τη σειρά μαθημάτων με μοναδικό σκοπό να σας βοηθήσουμε να έρθετε σ επαφή με τον οδηγό η τον ανώτερο εαυτό σας>> (σελ. 29). <<Οι ανώτεροι οδηγοί έρχονται σ επαφή μ εκείνους, που εκτιμούν και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν ( σαν την βασούλα δηλαδη;;)... Εμείς, σαν ανωτέρου επιπέδου οδηγοί,είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα και να συνεργασθούμε μαζί σας... Μη διστάζετε λοιπόν και μη αμφιβάλλετε για την ικανοτητά σας να έρθετε σε επαφή μ έναν οδηγό ( Σ.Σ. δαίμονα δηλαδή)..... Μπορείτε ακόμη να έρθετε σ επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας η μ έναν οδηγό μέσα απο το διαλογισμό η την αυτόματη γραφή (σαν την βασούλα δηλαδή;;) Ακόμα στο <<ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ>> (Εκδ. <<Τετρακτύς>> 1994. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι άγνωστος!! (γιατί άραγε;;) Περιέχει υπαγορεύσεις των <<Διδασκάλων της Λευκής Αδελφότητας>> (πονηρών πνευμάτων) με διάφορα ονόματα! Ένα απο αυτά, ήταν και <<Διδάσκαλος>> της γνωστής αποκρυφίστριας H.P. BLAVATSKY! Το όνομα του ήταν <<Κουτ Χούμι Λάλ Σίνγκ.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ; ΜΗΠΩΣ ΒΑΣΟΥΛΑ; Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ